Websiteleden-aanvraag: Leden toestaan zich aan te melden en in te loggen zonder een e-mailadres te gebruiken

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel voeren bezoekers een e-mailadres in wanneer ze zich aanmelden als lid van je website en wanneer ze inloggen op je website. Het is niet mogelijk om ze zich te laten aanmelden of inloggen met andere identificerende informatie, zoals een telefoonnummer of gebruikersnaam.
Tip:
Bezoekers van je website kunnen zich aanmelden met social logins (zoals een Google- of Facebook-account) als ze geen e-mailadres en wachtwoord willen gebruiken.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.