Websiteleden-aanvraag: Leden toestaan hun eigen accounts te verwijderen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het voor leden niet mogelijk om hun eigen accounts (inclusief profielpagina's) te verwijderen. Leden kunnen dit doen door contact op te nemen met de website-eigenaar.
Als tijdelijke oplossing kunnen je leden de Spaces by Wix-app gebruiken om je website te verlaten. Hierdoor worden ze verwijderd als leden van je website en wordt hun profielpagina verwijderd.

Om een website te verlaten:

1. Ga naar de Apple App Store (op iPhone) of Google Play (op Android):
  2. Typ 'Spaces by Wix' in het zoekveld.
  3. Klik op Downloaden of Installeren om de app te downloaden.
  4. Open de app.
  5. Tik op Ik heb al een Wix-account.
  6. Log in op je Wix-account.
  7. Tik rechtsboven op het Meer acties-pictogram.
  8. Tik op Mijn websites beheren.
  9. Tik naast de betreffende website op het Meer acties-pictogram.
  10. Tik op Verlaten.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.