Websiteleden-aanvraag: Leden doorverwijzen naar een specifieke pagina bij aanmelden/inloggen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Wanneer een lid zich momenteel aanmeldt of inlogt op je Wix-website, worden ze doorgestuurd naar de pagina vanwaaruit ze zich hebben aangemeld/ingelogd. Het is niet mogelijk om websiteleden door te verwijzen naar een specifieke pagina nadat ze zich hebben aangemeld of ingelogd.
Als tijdelijke oplossing kun je een knop aan je pagina toevoegen, er de tekst 'Inloggen' aan toevoegen, en die koppelen aan een pagina die alleen voor leden is. Wanneer je bezoekers op de knop klikken en inloggen, worden zij doorverwezen naar de deze pagina.

Om een knop te koppelen aan een pagina voor leden:

1. Ga naar de Editor van je website.
  2. Ga naar het Toevoegen-paneel:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Toevoegen.
    • Editor X: Klik in de bovenste balk van Editor X op Elementen toevoegen.
  3. Klik op Knop.
  4. Sleep een knop naar je pagina.
  5. Klik op de knop op je pagina.
  6. Klik op het Link-pictogram.
  7. Selecteer een pagina die alleen voor leden is onder Welke pagina?
Screenshot waarop een pagina die alleen voor leden is aan een knop gekoppeld wordt.
  1. Klik op Klaar.
  2. Publiceer je website.
Tip:
Als alternatieve oplossing kun je Velo by Wix gebruiken om je eigen omleiding te coderen.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.