Verwijderde contacten herstellen

Leestijd 1 minuten
Wil je contacten herstellen die je eerder hebt verwijderd? Neem contact met ons op met je websitenaam en URL. Indien mogelijk zal onze klantenservice je contacten herstellen.
Belangrijk:
Bij het herstellen van contacten worden alle contactpersonen hersteld. Het is niet mogelijk om afzonderlijke contactpersonen te herstellen.
Tip:
Je kunt een back-up van je contacten maken door ze te exporteren en ze op te slaan als een CSV-bestand op je computer. Indien nodig kun je ze op elk moment weer importeren.