Instellingen dropdown

Leestijd 1 minuten
Veldtitel:
  • Gebruik dit veld om een titel toe te voegen aan je dropdown.

Openingstekst tonen:
  • Niets: De lijst begint leeg.
  • Voorbeeldtekst: De dropdown geeft de gebruiker een hint over wat hij of zij moet invoeren. De hint verdwijnt zodra de gebruiker een item selecteert. Stel de voorbeeldekst in het gedeelte hieronder in.
  • Item uit dropdown: Een van de lijstitems wordt weergegeven. Dit dient ook als de standaardwaarde als de gebruiker geen selectie maakt. Selecteer het item in het onderstaande gedeelte.

Voorbeeldtekst:
  • Voer de voorbeeldtekst in die in de dropdown wordt weergegeven.Voorbeeldtekst, bijvoorbeeld 'Kies een optie', verschijnt als het veld leeg is.

Let op: Dit gedeelte wordt alleen weergegeven als je hierboven Voorbeeldtekst selecteert.

Automatisch aanvullen:
  • Schakel automatisch aanvullen in zodat bezoekers een lijst met opties kunnen filteren door tekst in het dropdown-element te typen.

Let op: Dit onderdeel wordt alleen weergegeven als je Voorbeeldtekst of Item uit dropdown selecteert hierboven.

Type dropdownlijst:
  • Aangepast: Selecteer deze optie om de dropdown in het ontwerppaneel aan te passen. Op mobiel is het lijsttype altijd ingesteld op Browser.
  • Browser: Selecteer deze optie om het standaardthema van de browser in de dropdown te gebruiken.

Veldtype:
  • Verplicht: Gebruik dit om ervoor te zorgen dat je gebruikers een waarde hebben ingevoerd voordat de gegevens worden ingediend.