Veelgestelde vragen over Wix Restaurants: Kunnen klanten bestellingen plaatsen voor een datum in de toekomst?

Leestijd 2 minuten
Belangrijk:
We zijn bezig met de release van een nieuwe online bestel-app die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is. Lees hoe je de nieuwe Wix Restaurants Orders-app toevoegt en instelt.
Ja, je kunt klanten enkele uren of dagen voor de levertijd de mogelijkheid geven om bestellingen te plaatsen. Een bakkerij heeft bijvoorbeeld een opzegtermijn van enkele dagen nodig om een verjaardags- of bruidstaart te bakken en te decoreren. Je kunt vantevoren een minimumtijd instellen (bijvoorbeeld 3 dagen) waarvoor klanten moeten reserveren om hun bestelling geleverd te krijgen wanneer zij dat willen.
Tip:
Heb je een cateringbedrijf? Klik hier om te lezen hoe je van je website een cateringwebsite maakt.

Om vooruitgeplaatste bestellingen in te schakelen:

1. Ga naar Bestellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Bestellingen plannen.
  3. Klik op de Geplande bestellingen-schakelaar om in te schakelen en in te stellen hoe lang van tevoren klanten een bestelling kunnen plaatsen:
    1. Minimale tijd: Voer een getal in en selecteer Minuten, Uren of Dagen in de dropdown.
      Let op: Dit is de minimale tijd dat klanten een bestelling van tevoren kunnen plaatsen.
    2. Maximale tijd: Voer een maximum getal in en selecteer Minuten, Uren of Dagen in de dropdown.
      Let op: Dit is de maximale tijd dat klanten een bestelling van tevoren kunnen plaatsen.
  4. (Optioneel) Schakel de Zo snel mogelijk-schakelaar uit om alleen toekomstige bestellingen te accepteren.
  5. Klik op Opslaan.
Een screenshot van het instellen van je planning voor online bestellingen, of bestellingen direct of vooraf kunnen worden geplaatst.
Let op:
Als je klanten vraagt om een leveringsdatum en -tijd te kiezen, is de Nu bestellen-knop inactief tot je klant een tijd kiest.