Uitgebreide pins van Pinterest op je Wix-website gebruiken

Leestijd 3 minuten
Uitgebreide pins zijn Pinterest-pins die extra informatie tonen wanneer je ze op Pinterest bekijkt. Ze worden meestal gebruikt voor:
  • Productpagina's: Deze pins kunnen de productnaam, de prijs en de beschikbaarheid bevatten.
  • Blogposts: Deze pins kunnen de titel, auteur en een korte beschrijving van het bericht bevatten.
  • Recepten: Deze pins kunnen de ingrediënten en basisaanwijzingen bevatten.
Deze informatie is afkomstig uit de metadata van de gepinde pagina. Wix voegt deze metadata automatisch toe voor je Wix Stores-productpagina's en Wix Blog-posts, zodat deze automatisch verschijnen wanneer je een post op Pinterest pint. Je kunt dit bekijken in de SEO-instellingen van het paginatype.
Voor elke andere pagina op je Wix-website (waaronder pagina's voor recepten) moet je de metadata handmatig als extra metatags aan de pagina toevoegen.
Tip:
Zorg ervoor dat je de richtlijnen van Pinterest bekijkt om te zien hoe deze metadata moet worden geschreven. Lees meer

Om extra metatags aan een pagina toe te voegen:

1. Ga naar de SEO-instellingen van je pagina:
2.  Klik op het Geavanceerde SEO-tabblad.
3.  Klik onder Extra tags op + Nieuwe tag toevoegen

4.  Voeg je metatagcode toe in het HTML-code-veld.
5.  Klik op Toepassen