Toegang tot je zakelijke e-mail van Google Workspace via je Wix-account

Leestijd 1 minuten
Als je een zakelijk e-mailadres van Google Workspace hebt gekocht via Wix, kun je het gemakkelijk openen en beheren vanuit je Wix-account.
Belangrijk:
Nadat je je postvak hebt gekocht en ingesteld, moet je je aanmelden bij je beheerderspostvak om de Google Workspace-productovereenkomst te accepteren.

Om toegang te krijgen tot je postvak:

1. Ga naar de Postvakken-pagina.
  2. Klik op Naar Gmail.
    Let op: Als je al bent aangemeld bij je Google-account, wordt je automatisch naar je inbox geleid.
  3. Log in op je postvak:
    1. Klik op Volgende.
    2. Voer het wachtwoord in.
    3. Klik op Inloggen.
Let op:
Als je bent aangemeld bij een ander Google-account, klik dan rechtsboven op de profielafbeelding of initiaal en selecteer je account.
Tip:
Je kunt je ook rechtstreeks bij je postvak aanmelden via Gmail.com. Voer simpelweg je Google Workspace e-mailadres, inclusief @mijndomein.com, en je wachtwoord in.