Toegang tot je Google Workspace Beheerdersconsole

Leestijd 1 minuten
Vanuit de Google Workspace Beheerdersconsole kun je je postvakgebruikers instellen, beheren en bewerken. Ook kun je gebruikerswachtwoorden opnieuw instellen.

Om toegang te krijgen tot je Google Workspace Beheerdersconsole:

1. Ga naar je Postvakken-pagina.
  2. Klik op het Meer weergeven-pictogram naast het betreffende postvak.
  3. Klik op Beheren via Google.
  4. Log in op je Google Workspace-account.
    Let op: Als je al bent aangemeld bij een ander Google-account, klik je rechtsboven op de profielafbeelding of initiaal en meld je je aan met het e-mailadres van je beheerderspostvak.
Tip:
Je kunt ook toegang krijgen tot je Google Workspace Beheerdersconsole door in te loggen op admin.google.com.