Tilopay koppelen als betaalprovider

Leestijd 3 minuten
Accepteer betalingen van klanten met Tilopay als betaalprovider.
Algemene informatie

Ondersteunde landen
Anguilla, Antigua, Aruba, Bahama's, Barbados, Belize, Bermuda, Britse Maagdeneilanden, Kaaimaneilanden, Costa Rica, Curaçao, Dominica, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Grenada, Guatemala, Guyana, Honduras, Jamaica, Montserrat, Nicaragua, Panama, St Kitts, St Lucia, St. Maarten, St. Vincent, Trinidad en Tobago, Turks- en Caicoseilanden
Geaccepteerde valuta
Lokale valuta van beschikbare landen.
De valuta die in je Wix-account wordt gebruikt, moet overeenkomen met de valuta in je Tilopay-account. Als de valuta niet overeenkomen, kunnen de transacties worden geweigerd. Lees hoe je je valuta wijzigt
Transactiekosten
Verschillen per land.
Periodieke betalingen
Tilopay ondersteunt periodieke betalingen. Neem voor meer informatie contact op met Tilopay.
Accountbeheer
Neem voor informatie over onderwerpen als uitbetaalschema's, terugbetalingen aan klanten, geschillen over terugvorderingen, en meer, contact op met Tilopay.
In dit artikel lees je meer over:

Tilopay koppelen

1. Ga naar het Betalingen ontvangen-tabblad op je dashboard.
    Tip: Bekijk rechtsboven je bedrijfslocatie. Klopt deze niet? Klik dan op het dropdownmenu om het te wijzigen.
  2. Klik op Bekijk meer betaalmethoden.
  3. Klik naast Tilopay op Koppelen.
tilopay koppelen knop,
  1. Afhankelijk van of je een nieuw Tilopay-account moet aanmaken of een bestaand account hebt, volg je deze instructies:

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het accepteren van betalingen.
tilopay-kaartbetalingen ingeschakeld