Stuur bezoekers automatisch om op basis van hun browsertaal

Leestijd 1 minuten
Kies of je bezoekers automatisch je website wilt laten zien op basis van hun browsertaal.
Als je bijvoorbeeld je website in het Spaans hebt vertaald en een bezoeker heeft de taal van zijn browser in het Spaans, dan wordt je website automatisch geladen in de Spaanse versie van je website (in plaats van dat hij deze moet wijzigen in Spaans in het taalmenu van jouw site). Als je je website niet in het Spaans hebt vertaald, komen ze terecht in de standaardversie van je website en kunnen ze handmatig de gewenste taal selecteren in het taalmenu.
Opmerkingen:
  • Deze functie is alleen beschikbaar als je ten minste één actieve secundaire taal hebt in Wix Multilingual.
  • Je moet de relevante taal in Wix Multilingual hebben toegevoegd om deze te kunnen weergeven. Als je je website niet in hun browsertaal laat vertalen, zien zij de versie met de standaardtaal.
  • Omleiding op basis van door bezoekers waargenomen taal kan voorkomen dat gebruikers en zoekmachines alle versies van je website bekijken

Selecteer het selectievakje:
  • Aangevinkt: De website wordt automatisch weergegeven in de browsertaal van de bezoeker.
  • Niet aangevinkt: De website wordt weergegeven in de hoofdtaal.