Studio Editor: Hamburger-menu's gebruiken

Leestijd 5 minuten
Hamburger-menu's zijn minimalistische, ruimtebesparende menu's die alleen getoond worden als bezoekers op het menu-pictogram klikken. Je kunt elk onderdeel van het hamburger-menu ontwerpen zodat het past bij de look en feel waar je klant naar op zoek is.
Voorbeeld van een hamburger-menu op een Studio Editor-website
In dit artikel lees je hoe je:

Een hamburger-menu toevoegen

Voeg op elk gewenst moment een nieuw hamburger-menu toe vanuit het Elementen toevoegen-paneel. Je kunt kiezen welk menu wordt weergegeven: het hoofdmenu van de website of een aangepast menu, specifiek voor de context van de pagina waarop het menu zich bevindt.

Om een hamburgermenu toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  2. Klik op Menu en zoeken.
  3. Klik op Hamburger-menu's.
  4. Sleep het relevante menu naar de gewenste locatie op de pagina.
  5. (Optioneel) Maak een nieuw menu met aangepaste pagina's:
    1. Selecteer het menupictogram en klik op Menu bewerken.
    2. Selecteer het verticale menu-element.
    3. Klik op Menu beheren.
    4. Klik op de dropdown onder Welk menu wordt weergegeven?
    5. Klik op Beheer van websitemenu's.
    6. Klik onderaan op + Nieuw menu om het aangepaste menu te maken.
De ontwerpen voor het Hamburger-menu die beschikbaar zijn in het Elementen toevoegen-paneel in de Studio Editor

Een hamburger-menu aanpassen

Nadat je een hamburger-menu hebt toegevoegd, kun je elk onderdeel ervan personaliseren zodat het past bij het uiterlijk van de website.

Om een hamburger-menu aan te passen:

1. Selecteer het Hamburgermenu-pictogram.
  2. Kies wat je wilt aanpassen: