Studio Editor: Een 'Terug naar boven'-knop maken

Leestijd 2 minuten
Maak een 'Terug naar boven'-knop om het bezoekers gemakkelijk te maken om naar de bovenkant van de pagina te gaan.
Een screenshot
Tip:
Je kunt ook elk ander koppelbaar element gebruiken (bijv tekst, vormen of media).

Om een 'Terug naar boven'-knop te maken:

1. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  2. Klik op Knoppen.
  3. Sleep een knop naar de gewenste locatie op de pagina.
  4. Klik op het Link-pictogram.
  5. Selecteer links Boven- / onderkant pagina.
  6. Klik op Bovenkant en vervolgens op Klaar.
  7. (Optioneel) Zet je knop vast op het scherm zodat deze zichtbaar is terwijl bezoekers over de pagina scrollen:
    1. Klik rechtsboven in de Editor op de Inspector-pijl.
    2. Scrol omlaag naar Positie.
    3. Klik op de Type-dropdown en selecteer Vastgezet.
    4. Klik op het Vastzetten aan-dropdownmenu en selecteer de gewenste locatie voor je knop (bijvoorbeeld: Onderdeel / Pagina).
Tip:
Voeg een Entree-animatie toe aan je knop en pas de vertraging aan zodat deze na een paar seconden verschijnt wanneer bezoekers naar beneden scrollen.