Studio Editor: De grootte van je bewerkingen instellen

Leestijd 1 minuten
Stel de schermgrootte in waarmee je het meest comfortabel werkt voor elk van de breekpunten van de website. Omdat elk breekpunt een reeks schermbreedtes vertegenwoordigt, kun je een standaardgrootte kiezen die altijd hetzelfde blijft. Dit zorgt voor een consistente ontwerpervaring, ongeacht waar je inlogt.

Om je bewerkingsgrootte in te stellen:

1. Klik bovenaan de Editor op het relevante breekpunt.
  2. Klik op de huidige grootte.
  3. Voer de nieuwe waarde in naast Grootte bewerken.
  4. Klik op Toepassen
En nu?
Het canvas verandert onmiddellijk naar de grootte die je instelt. Je kunt de bewerkingsgrootte op elk moment weer wijzigen.
Op de huidige canvasgrootte klikken om de bewerkingsgrootte te wijzigen