Studio Editor: De AI Text Creator gebruiken

Leestijd 2 minuten
Maak gebruik van de kracht van AI om tekst te schrijven voor de website die je aan het bouwen bent. Op basis van de informatie die je over je klant en hun bedrijf invoert, kan de AI Text Creator en hele paragrafen genereren in het onderwerp van jouw keuze.
Let op:
De AI Text Creator is nog niet voor iedereen beschikbaar.

Stap 1 | Voer de relevante informatie voor je tekst in

Selecteer een tekstvak in je Editor om aan de slag te gaan. Je hebt dan toegang tot de AI Text Creator om titels of paragrafen te genereren op basis van de gegevens die je invoert.

Om informatie in te voeren voor je AI-gegenereerde tekst:

1. Voeg een nieuw tekstvak toe of selecteer een bestaand vak in de Editor.
  2. Klik op AI-tekst maken.
  3. Voer het bedrijfstype in.
  4. (Optioneel) Voer de bedrijfsnaam in.
  5. Selecteer een teksttype: Titel of Paragraaf
  6. Selecteer een onderwerp in de dropdown.
    Tip: Je kunt Anders kiezen om je eigen onderwerp in te voeren.
  7. (Optioneel) Voeg onder Wat is belangrijk om te vermelden? relevante informatie voor de tekst toe.
  8. Klik op Tekst maken.
Screenshot van een algemene paragraaf naast de AI Text Creator, met alle relevante details ingevuld

Stap 2 | Bekijk en gebruik een tekstsuggestie

Nadat je op Tekst maken hebt geklikt, krijg je drie tekstopties om uit te kiezen. Alle opties zijn gebaseerd op de informatie die je verstrekt, maar zijn geschreven in iets andere stijlen. Zodra je een optie hebt gekozen die je bevalt, kun je deze toepassen op het huidige tekstvak of deze kopiëren voor later gebruik.

Om een tekstsuggestie te bekijken en te gebruiken:

1. Bekijk de tekstopties en beslis welke je wilt gebruiken.
  2. Kies wat je vervolgens wilt doen:
    • Tekst gebruiken: Pas deze tekst toe op het tekstvak dat je hebt geselecteerd.
    • Tekst kopiëren: Kopieer de tekst naar je klembord.
  3. (Optioneel) Klik op Tekst bewerken om wijzigingen aan te brengen in de door AI gegenereerde tekst.
Een GIF die laat zien hoe je een AI-tekstsuggestie kunt toepassen op een alinea op het canvas
Bevallen de suggesties niet?
Je kunt de informatie die je hebt ingevoerd aan de linkerkant van het paneel verfijnen en op Tekst maken klikken om het opnieuw te proberen.