Studio Editor: Apps toevoegen

Leestijd 2 minuten
Wil je meer functionaliteit toevoegen aan een website in de Studio Editor? De appmarkt heeft honderden apps om uit te kiezen. Of het nu gaat om grote websitecomponenten zoals Wix Stores of kleinere, handige apps voor analyses, wij hebben alles voor je.
In dit artikel lees je meer over:

Een app toevoegen vanuit de appmarkt

De appmarkt is waar je nieuwe apps kunt toevoegen aan een website waaraan je werkt, zowel externe apps als apps van Wix. Het is ingedeeld in categorieën, zodat je snel relevante apps kunt vinden. Sommige zijn gratis te installeren, andere vereisen betaling en/of een abonnement.

Om een app toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op het Appmarkt-pictogram.
  2. Klik op Appmarkt.
  3. Gebruik de zoekbalk en de categorieën aan de linkerkant om de app te vinden die je nodig hebt.
  4. Klik op de app die je wilt toevoegen.
  5. Klik op Toevoegen aan website.
Een screenshot van het Appmarkt-paneel, waarbij de Wix Blog-app aan een website wordt toegevoegd

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het toevoegen van apps aan een Studio Editor-website.