Studio Editor-aanvraag: De waarde voor de maximale breedte van een website instellen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Met het responsieve ontwerp van de Studio Editor, kunnen elementen zich automatisch aanpassen voor een reeks schermen. Momenteel is het niet mogelijk om de maximale breedte voor een website in te stellen om te voorkomen dat vloeiende elementen groeien op grotere schermformaten.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd,
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.