Studio Editor-aanvraag: De grootte van elementen aanpassen met Em- en Rem-eenheden

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel zijn em en rem niet beschikbaar als maateenheden die je kunt gebruiken in de Studio Editor.
Em en rem (root em) zijn schaalbare grootte-eenheden die afhankelijk zijn van de lettergroottes van respectievelijk parent- en HTML-eenheden,
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.