SPF-records toevoegen of bijwerken in je Wix-account

Leestijd 2 minuten
Voeg een SPF-record (Sender Policy Framework) toe of bewerk deze als je e-mailhost hierom vraagt. SPF-records zijn TXT-records die worden gebruikt om te voorkomen dat spammers ongeautoriseerde e-mails verzenden.
Belangrijk:
  • Het SPF-recordtype wordt niet meer door alle platforms gebruikt. Om deze reden moet je SPF-records toevoegen in het TXT-gedeelte van je DNS-records.
  • Je moet contact opnemen met je e-mailprovider om je SPF-record te krijgen.

Om een SPF-record toe te voegen of bij te werken:

1. Ga naar je Domeinen-pagina.
  2. Klik naast het relevante domein op het Meer weergeven-pictogramen selecteer DNS Records beheren.
  1.  Klik op + Record toevoegen in het TXT (tekst)-gedeelte.
  1. Klik op het Hostnaam-veld en voer een hostnaam in.
    Let op: Laat dit veld leeg als je wordt gevraagd een @-teken toe te voegen.
  2. Klik op het Waarde-veld en voer de TXT-waarde in.
  3. Klik op Opslaan.