Songkick Tourdata op je Wix-website embedden

Leestijd 2 minuten
Embed je tourdata van Songkick op je Wix-website door de embedcode te kopiëren en in je Editor te plakken.
Voordat je begint:
Je account moet worden ingesteld als de manager van de artiest.
Een screenshot van de Songkick landingspagina.

Om tourdata te embedden:

1. Log in op Songkick.
  2. Ga naar de portal voor tourdatums
  3. Pas de opties aan in het paneel rechts.
Een screenshot van de tourdatawidget in Songkick, met de opties om aan te passen.
  1. Klik op Grab the code
  2. Ga naar je Wix Editor.
  3. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  4. Klik op Code insluiten.
  5. Klik op HTML insluiten.
Een screenshot van het Elementen toevoegen-paneel met de optie om HTML in te sluiten.
  1. Kopieer en plak de code die je in stap 4 hebt gekopieerd in het Vul hier uw code in (enkel HTTPS)-veld.
  2. Klik op Bijwerken
  3. (Optioneel) Voer alternatieve tekst in die beschrijft wat je embed onder Wat zit er in de insluiting? Laat het Google weten
  4. Publiceer je website als je klaar bent om live te gaan.