Websiteleden: Privé-ledenpagina's toevoegen en beheren

Leestijd 3 minuten
Dit artikel verwijst naar de nieuwe versie van de ledengedeelte-app die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is. Als je de vorige versie gebruikt, lees dan de informatie hier. Klik hier om te controleren welke versie je gebruikt
Maak je eigen privépagina's met exclusieve inhoud voor leden. Je kunt de pagina naar wens ontwerpen met de elementen en inhoud die je nodig hebt. Deze pagina's worden automatisch toegevoegd aan het inlogbalkmenu voor gemakkelijke toegang.
In dit artikel lees je hoe je:

Een privé-ledenpagina toevoegen

Voeg zoveel privépagina's toe aan je ledengedeelte als je nodig hebt.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik op Ledengedeelte.
  3. Klik onderaan op + Privé-ledenpagina toevoegen.
  4. Klik in de pop-up op Privé-ledenpagina toevoegen om te bevestigen.
  5. Geef de nieuwe pagina een naam:
    1. Wijs de nieuwe pagina aan en klik op het Meer acties-pictogram.
    2. Klik op Instellingen.
    3. Voer de nieuwe naam in onder Wat is de naam van deze pagina (in je menu)?
De nieuwe privé-ledenpagina een naam geven in het Websitepagina's en menu-paneel in de Wix Editor

Een ledenpagina verbergen van het inlogbalkmenu

Werk je nog steeds aan de nieuwe pagina? Je kunt het op elk moment verbergen op het inlogbalkmenu.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Klik op het Inlogbalk-element.
  2. Klik op Menu beheren.
  3. Wijs het relevante item aan en klik op het Meer acties-pictogram.
  4. Klik op Van menu verbergen.
Een privé-ledenpagina verbergen op het inlogbalkmenu in de Wix Editor