SEO-tags maken met AI

Leestijd 2 minuten
Schrijf de title-tags en metabeschrijvingen van je websitepagina's met een beetje hulp van de AI Text Creator. De creator presenteert automatisch drie geoptimaliseerde suggesties voor title-tags en metabeschrijvingen op basis van je bestaande pagina-inhoud.

Je kunt een van de drie voorgestelde suggesties selecteren of deze suggesties verfijnen en opnieuw maken om meer gepersonaliseerde resultaten te krijgen. Je kunt de tone of voice ook aanpassen aan je merk.
Voordat je begint:
Je hebt een Premiumpakket nodig om SEO-tags te maken met behulp van AI.
Let op:
Deze functie is nog niet voor iedereen beschikbaar.
Een screenshot van de AI Text Creator in het SEO-instellingenpaneel in de Editor.
In dit artikel lees je meer over:

SEO-tags maken met AI

Je kunt title-tags en metabeschrijvingen wijzigen in beide SEO-panelen van je geïnstalleerde Wix-apps en de 'Bewerken per pagina'-tabbladen van de SEO-instellingen. Je vindt de AI Text Creator op beide plaatsen.
Een screenshot van de AI-tekst maken-knop.

Om SEO-tags te maken met AI:

1. Open je title-tag- en metabeschrijvingsinstellingen op een van de volgende twee plaatsen:
  2. Klik naast het Title-tag- of Metabeschrijving-veld op AI-tekst maken.
  3. Het AI Text Creator-venster wordt geopend met drie suggesties. Kies wat je wilt doen:
    • Tekst gebruiken: Klik naast de suggestie die je wilt gebruiken op Tekst gebruiken. Je kunt deze tekst vervolgens bewerken.
    • Suggesties verfijnen:
      1. Geef belangrijke details en selecteer een tone of voice om drie verfijnde suggesties te genereren.
      2. Klik op Maken.
      3. Klik naast de suggestie die je wilt gebruiken op Tekst gebruiken.
Een screenshot van het Suggesties verfijnen-scherm in de AI Text Creator.
  1. (Optioneel) Bewerk de tekst die nu wordt weergegeven in de Title-tag of Metabeschrijving.
  2. Klik op Opslaan.