Rollen en machtigingen: Contacten toewijzen aan je medewerkers

Leestijd 2 minuten
Laat je websitemedewerkers je klantrelaties beheren. Je kunt contacten aan ze toewijzen zodat ze via Wix Inbox op vragen kunnen reageren. Het bieden van één-op-één ondersteuning helpt om je professionele relaties op persoonlijk niveau op te bouwen.
Je medewerker ontvangt meldingen in het Wix-dashboard wanneer hun contacten contact opnemen. Om hun contacten te bekijken, kunnen medewerkers een aangepast filter in de contactenlijst maken.
Een screenshot van de Contacten-pagina. De lijst met contactpersonen wordt gefilterd op toegewezen persoon.

Om een contact aan je medewerker toe te wijzen:

1. Ga naar je contacten-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Wijs het contact dat je wilt toewijzen aan en klik op het Meer acties-pictogram.
Een screenshot van de Contacten-pagina. De cursor staat op het Meer weergeven-pictogram naast een contact.
  1. Klik op Bewerken.
  2. Klik op het Toegewezen persoon-dropdownmenu en selecteer een medewerker.
Een screenshot van contactgegevens geopend in het Wix-dashboard. Toegewezen is gemarkeerd.
  1. Klik op Opslaan.
Tip:
Wanneer contacten aan een medewerker zijn toegewezen, kun je je contacten of inbox filteren op de persoon aan wie ze toegewezen zijn.