Reserveringen importeren naar Wix Hotels vanuit een externe agenda (iCal)

Leestijd 1 minuten
Importeer je reserveringen van populaire externe diensten, waaronder Airbnb, HomeAway en VRBO naar je Wix Hotels-reserveringsagenda.
Zodra je je agenda hebt geïmporteerd, blijft je Wix Hotels-reserveringsagenda up-to-date.
Let op:
  • Je kunt alleen importeren vanuit diensten waarmee je je agenda in iCal-indeling kunt exporteren.
  • De synchronisatie is slechts in één richting, van iCal naar de Wix-agenda.
  • Geïmporteerde tarieven verschijnen niet in de agenda. Tarieven kunnen worden bekeken door op de reservering in de agenda te klikken en naar beneden te scrollen naar het Betaalgegevens-deel.
  • Deze functie is niet compatibel met de Wix Hotels Kanaalbeheerder. Als je de Kanaalbeheerder wilt koppelen, verwijder dan alle URL's op dit tabblad voordat je dit doet.

Om je externe agenda te importeren:

1. Vind je iCal-URL.
  2. Ga naar je dashboard.
  3. Klik op het Hotels-tabblad.
  4. Klik om het Reserveringen-tabblad uit te vouwen.
  5. Selecteer iCal.
  6. Klik op het Kies het type-drop-down menu en selecteer een kamertype.
  7. Plak je iCal-URL in het URL-veld.
  8. (Optioneel) Klik op + Agenda om nog een kamertype toe te voegen en plak de iCal-URL in het URL-veld.
  9. Klik op Opslaan.
Belangrijk:
Als je meerdere kamertypes hebt, moet je voor elk kamertype een andere iCal-URL toevoegen.
Als je problemen ondervindt met het importeren van je agenda, neem dan contact met ons op en bereid de volgende informatie voor:
  • Je iCal-URL
  • Een screenshot van de originele agenda met de reserveringen die niet in je Wix Hotels-agenda staan