Promotiecodes gebruiken

Leestijd 1 minuten
Bij aankoop van een premium abonnement zoals een Premiumpakket van Wix, kun je mogelijk een promotiecode gebruiken om toegang te krijgen tot een gedeeltelijke korting op je eerste aankoop.

Om een promotiecode te gebruiken bij de aankoop van een websitepakket:

1. Ga naar de Upgrade-pagina.
  2. Klik onder het pakket dat je wilt kopen op Selecteren.
  3. Selecteer een factureringscyclus en klik op Naar betaalpagina.
    Let op: Sommige promotiecodes kunnen alleen worden toegepast op geselecteerde factureringscycli.
  4. Voer je betaalgegevens in.
  5. Klik op Promotiecode invullen.
  6. Voer de code in en klik op Toepassen.
het toepassen van een promotiecode,
  1. Klik op Aankoop verzenden.