Pro Gallery is Kapot of Leeg Wanneer Toegevoegd aan de Site (Inclusief Workaround) - NL

Bekend probleem|We werken aan dit probleem.
We zijn op de hoogte van een probleem waarbij een nieuwe Pro Gallery leeg wordt toegevoegd zonder de standaardafbeeldingen aan de site, en de media en instellingen ervan niet kunnen worden beheerd.

Om het probleem op te lossen, voltooit u de galerijinstellingen in de App Market:
  1. Open je Editor.
  2. Klik Apps toevoegen  aan de linkerkant van de editor.
  3. Selecteer Apps beheren.
  4. Klik Installatie voltooien in de Wix Pro Gallery-app.
Dit zou het probleem voor alle nieuwe galerijen moeten oplossen.

Klik op Ik ervaar dit probleem en we houden u op de hoogte terwijl we eraan werken dit probleem op te lossen.