Overzicht Business VIP Premiumpakket

Leestijd 2 minuten
Krijg de volledige suite van premium zakelijke functies die Wix te bieden heeft. Business VIP Premium zorgt ervoor dat je website voor elke mogelijke gebeurtenis gedekt is. Dit pakket biedt het maximale in zowel functies als ondersteuning met 24/7 toegang tot ons prioriteitsresponsteam. Of je nu producten verkoopt in Wix Stores, klanten beheert met Wix Bookings, of gasten ontvangt met Wix Restaurants, dit pakket is perfect voor jouw bedrijf.

Pakketfuncties

• Het accepteren van online betalingen
  • Het verwijderen van Wix-advertenties van je website
  • Het vervangen van de Wix-favicon in het browsertabblad door je eigen favicon
  • Het wijzigen van de gratis Wix-URL naar je eigen gepersonaliseerde domein (dat kan worden gekocht bij Wix of bij een andere domeinhost)
  • Gratis SSL-certificaat
  • Geavanceerde verzending
  • Het ontvangen van Wix-vouchers bij aankoop van een jaarabonnement of hoger
  • Onbeperkte video-uren in Wix Video
  • Het krijgen van tot 20GB opslagruimte en onbeperkte bandbreedte
  • Events Calendar-app - 1 jaar gratis
  • Eerste prioriteit VIP-ondersteuning
VIP Premium geeft je alle voordelen die Wix te bieden heeft. Met onbeperkte video en onbeperkte bandbreedte, 24-uurs prioriteitsondersteuning en nog veel meer, heeft je website de beste functies die momenteel op de markt zijn.
Klik hier om je website te upgraden met een Premiumpakket.
Upgrade nu
Het kost slechts 1 minuut
Dit pakket geeft je toegang tot de premiumfuncties van de onderstaande apps. Klik op de vakjes om meer te lezen over de functies van die app.