Overschakelen van naamservers naar doorverwijzing als domeinkoppelingsmethode

Leestijd 1 minuten
Je kunt de koppelingsmethode van je domein wijzigen van naamservers naar doorverwijzing (pointing) om de DNS van je domein buiten Wix te laten hosten. Als je je koppelingsmethode wilt wijzigen naar doorverwijzing, moet je dit doen in het hostaccount van je domein.
Belangrijk:
Als je je koppelingsmethode wijzigt naar doorverwijzing, kan Wix je niet helpen bij het beheren van je DNS-records, aangezien deze elders worden gehost. Je moet contact opnemen met je DNS-host als je hulp nodig hebt met je records. Lees meer over het verschil tussen naamservers en doorverwijzen

Om je koppelingsmethode te wijzigen van naamservers naar doorverwijzen:

1. Log in op het host-account van je domein.
  2. Zoek het gedeelte waar de DNS-records staan.
  3. Vervang de onderstaande velden door de volgende records:
    • A-record:
      • Host: @ of [blank]
      • Wijst naar: 185.230.63.107
    • CNAME:
      • Host: www
      • Verwijst naar: pointing.wixdns.net
    • Naamservers: Reset naar de standaard van de domeinhost.
  4. Sla de wijzigingen op.
Let op:
Het kan tot 48 uur duren voordat de records gepropageerd zijn en voordat de wijziging in je Wix-account zichtbaar is.