Over taken en deadlines

Leestijd 4 minuten
Organiseer en prioritiseer je werk. Creëer taken, stel deadlines in, en ontvang meldingen wanneer taken moeten worden uitgevoerd. Je kunt taken aan jezelf of aan iemand in je team toewijzen en deze aan je contacten koppelen. Wanneer je klaar bent, markeer je de taak als voltooid.

Lees hoe je:

Creëer een taak

Voeg nieuwe taken toe aan je bord in slechts een paar klikken. Klik gewoon op + Nieuwe taak en beschrijf wat er gedaan moet worden. Elk ander detail is optioneel. Zorg ervoor dat je taak wordt gedaan door een deadline in te stellen en deze toe te wijzen aan jezelf of aan de relevante persoon in je team.
Creëer taken automatisch:
Stel automatiseringen in die taken voor je creëren als reactie op een trigger die je kiest.Lees hoe

Heeft de taak betrekking op een specifiek contact? Terwijl je de taak aanmaakt, koppel je de betreffende contactpersoon zodat de taak in zijn of haar contactkaart verschijnt. Van hieruit kun je de taak op elk moment bewerken of als voltooid markeren wanneer je klaar bent.

Bekijk en beheer je taken

Ga naar Taken en deadlines om een lijst te zien van al je openstaande taken die zijn toegewezen aan jou of iemand van je team. Hier kun je je taken bewerken, taken die je niet nodig hebt verwijderen, en voltooide taken van de lijst afvinken.
Tip:
  • Voeg taken toe en beheer ze terwijl je onderweg bent met de mobiele app van Wix. Lees hoe
  • Je hebt op elk moment toegang tot je voltooide taken. Klik linksboven op Taken en selecteer Voltooid.

Ontvang een melding wanneer een taak moet worden uitgevoerd

Schakel meldingen in voor taken waarvan de deadline is verlopen om altijd bovenop je werk te blijven. Stel in de instellingen van je website in dat er een melding op je dashboard verschijnt wanneer een taak moet worden uitgevoerd. Je kunt de melding ook in je webbrowser krijgen, zelfs als je niet op Wix.com bent.
Let op:
Wijzigingen in de meldingsinstellingen gelden alleen voor de website waaraan je werkt en hebben geen invloed op andere websitebijdragers.