Over omzet- en dienstenbelasting (SST) in Maleisië

Leestijd 1 minuten
Vanaf 14 juli 2021 zal Wix.com Sales and Service Tax (SST) in rekening brengen op onze diensten aan klanten in Maleisië, in overeenstemming met de Service Tax Act van 2018.
Vanaf 14 juli 2021 wordt de prijs van je abonnement(en) verhoogd met omzet- en servicebelasting en vanaf dat moment is deze nieuwe prijs van toepassing op je abonnementsverlengingen.
Als je een SST-geregistreerd bedrijf in Maleisië bent, werk je je betalingsgegevens bij om ervoor te zorgen dat je SST-registratienummer op de factuur van je volgende betaling verschijnt.

Om je betaalgegevens te updaten:

1. Ga naar je Premiumpakketten-pagina.
  2. Klik naast het betreffende abonnement op het Meer weergeven-pictogram .
  3. Klik op Betaalmethode bijwerken.
  4. Selecteer de abonnementen die je wilt bijwerken en klik op Volgende.
  5. Klik op Details bewerken.
  1. Voer je kaartgegevens opnieuw in en voeg je SST-registratienummer toe aan het SST-registratienummer-veld.
  2. Klik op Bijwerken