Over het Abonnementet-tabblad

Leestijd 2 minuten
Op het Abonnementen-tabblad kun je nieuwe abonnementen aanmaken, bestaande abonnementen bekijken en bewerken, en meer.
Tip:
Nadat klanten abonnementen hebben gekocht, kun je deze bekijken en beheren op het Abonnementen-tabblad.

Maak nieuwe abonnementen

Maak de perfecte abonnementen voor jouw bedrijf. Je kunt abonnementen instellen als een eenmalige betaling of per week, maand, of jaar als periodieke betaling.
Je kunt een abonnement koppelen aan inhoud en diensten die in Wix gemaakt zijn. Je abonnement kan bijvoorbeeld toegang tot Wix Bookings-diensten, blogposts, forumcategorieën, of websitepagina's bevatten.
Begin met het creëren van je eerste abonnement. Lees hoe

Bewerk abonnementen

Wil je een abonnement wijzigen? Wijs het abonnement aan en klik op Bewerken.

Archiveer abonnementen

Je kunt een abonnement waarvan je niet meer wilt dat klanten deze op je website zien verwijderen door het te archiveren. Het abonnement blijft actief voor klanten die het al gekocht hebben, maar nieuwe klanten kunnen het niet kopen.
Om een abonnement te archiveren, klik je ernaast op het Meer acties-pictogramen selecteer je Archiveren.
Let op:
  • Klik op het Gearchiveerde abonnementen-tabblad om de abonnementen die je gearchiveerd hebt te bekijken.
  • Zodra je een abonnement gearchiveerd hebt, kun je deze niet meer actief maken.

Herorden abonnementen

Het herordenen van je abonnementen verandert de volgorde van de abonnementen op je website. Om je abonnementen te herordenen, selecteer je een abonnement en sleep je deze naar de nieuwe locatie.

Voeg klanten handmatig toe aan abonnementen

Als je een klant offline een abonnement verkoopt (bijvoorbeeld persoonlijk of telefonisch), kun je je gegevens bijwerken om de aankoop weer te geven. Klik rechtsboven op de Meer acties-knop en selecteer Offline verkopen