Over de Wix Monetize via AdSense-app

Leestijd 2 minuten
Verdien geld voor het hosten van advertenties op je website met de Wix Monetize via AdSense-app. De advertenties worden gemaakt en betaald door adverteerders die hun producten willen promoten. Je beheert alle advertenties vanaf het dashboard van je website en bepaalt waar ze op je website worden weergegeven.
Voordat je begint:
Voeg om te beginnen de Wix Monetize via AdSense-app toe.
Een screenshot van een advertentie die op een website wordt weergegeven.

Voordelen van de Wix Monetize via AdSense-app

Het integreren van Google AdSense met Wix biedt veel geweldige voordelen, bijvoorbeeld:
Je kunt verschillende advertentieformaten en -vormen kiezen en de advertenties waar je maar wilt op je website plaatsen. Kies uit tekstadvertenties, beeldadvertenties of advertenties met zowel tekst als beeld.
  • Je hebt geen code nodig, alles wordt gedaan vanuit je Wix-dashboard
  • Het is een goede manier om inkomsten te genereren met je website
  • Het geeft je controle over je advertentieweergaven
  • Je hebt de mogelijkheid om meerdere advertenties tegelijk weer te geven
  • Je kunt de advertentieresultaten bijhouden met analytics

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over de Wix Monetize via AdSense-app.