Over btw in Zuid-Korea

Leestijd 1 minuten
Vanaf 14 juli 2021 begint Wix.com met het heffen van btw voor onze diensten aan klanten in Zuid-Korea, in overeenstemming met de Zuid-Koreaanse belastingwet.
Als je een btw-geregistreerd bedrijf in Zuid-Korea bent met een btw-nummer van de Zuid-Koreaanse nationale belastingdienst, kom je mogelijk in aanmerking voor belastingvrijstelling.
Vanaf 14 juli 2021 kun je je btw-nummer toevoegen aan je Wix-account door je betalingsgegevens bij te werken. De vrijstelling geldt vanaf de eerstvolgende betaling na die datum.

Om je betaalgegevens te updaten:

1. Ga naar je Premiumpakketten-pagina.
  2. Klik naast het betreffende abonnement op het Meer weergeven-pictogram .
  3. Klik op Betaalmethode bijwerken.
  4. Selecteer de abonnementen die je wilt bijwerken en klik op Volgende.
  5. Klik op Details bewerken.
  1. Voer je kaartgegevens opnieuw in en voeg je btw-nummer toe aan het BTW-nummer-veld.
  2. Klik op Bijwerken