Online programma's: Een website upgraden

Leestijd 3 minuten
Upgrade je website zodat mensen aan je programma kunnen deelnemen. Je hebt rechtstreeks vanaf het dashboard van je website of de Wix Owner-app toegang tot een onbeperkt aantal deelnemers en geavanceerde functies.
Voordat je begint:
Als je dit nog niet hebt gedaan, voeg dan Online programma's toe aan je website. Sommige Wix-templates bevatten al online programma's, waardoor je gemakkelijker aan de slag kunt gaan.
In dit artikel lees je meer over:

Een website upgraden

Wanneer je je website upgradet, kun je deelnemers uitnodigen voor je programma's. Bovendien kunnen mensen deelnemen aan je programma, waardoor ze in contact komen met anderen die vergelijkbare doelen delen.
Je kunt je website gemakkelijk upgraden vanaf het dashboard van je website of rechtstreeks vanuit de Wix Owner-app (op Android).
Belangrijk:
Zorg ervoor dat je een pakket kiest waarmee je betalingen kunt ontvangen.
Dashboard
Owner-app
  1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik bovenaan op Upgrade.
Een screenshot van de upgrade op het dashboard van een website.
  1. Klik onder het pakket dat bij je past op Selecteren.
  2. Selecteer de relevante factureringscyclus en klik vervolgens op Naar betaalpagina.
  3. Voer je betaalgegevens in.
  4. Klik op Aankoop verzenden.
Belangrijk:
Nadat je je aankoop hebt ingediend, kan je bank je vragen om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het upgraden van je website.