Online programma's: Media toevoegen aan een stap of een onderdeel

Leestijd 2 minuten
Houd deelnemers betrokken bij media terwijl ze de onderdelen en stappen van je online programma's volgen. Voeg aanvullende afbeeldingen, instructievideo's, call-to-action-knoppen, bestanden, tabellen en meer toe. Als je een Wix-app hebt, zoals Wix Stores, Wix Bookings of Wix Events, kun je ook producten, diensten en evenementen insluiten.
Ideeën voor het toevoegen van media aan stappen en onderdelen:
  • Voeg een introductie- of rondleidingsvideo toe om deelnemers te helpen zonder een livesessie nodig te hebben.
  • Voeg een galerij met afbeeldingen toe om voorbeelden te tonen van wat deelnemers bij elke stap moeten doen.
  • Sluit een product uit je webshop in waarmee deelnemers een onderdeel kunnen voltooien.

Media toevoegen aan stappen in geplande programma's

Gebruik de werkbalk onderaan het Inhoud-gedeelte in je stappen om media toe te voegen. Je kunt producten uit je webshop, diensten van Wix Bookings, instructievideo's en meer embedden.

Om media toe te voegen aan een stap in een gepland programma:

1. Ga naar Online programma's op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het relevante geplande programma.
  3. Klik onder Schema op de stap waaraan je media wilt toevoegen.
    Let op: Je kunt ook op + Stap toevoegen klikken om een nieuwe stap te maken. Ga vervolgens verder met stap 5 hieronder.
  4. Klik op Bewerken.
  5. Klik op het relevante pictogram onderaan het Inhoud-gedeelte om media toe te voegen. Ga vervolgens verder met het instellen van het mediatype dat je hebt geselecteerd. De opties variëren afhankelijk van het mediatype dat je toevoegt.
    Tip: Wijs de pictogrammen aan om de typen media te bekijken die je kunt toevoegen.
Een screenshot van de beschikbare media-opties in een stap.

Media toevoegen aan stappen en onderdelen in programma's op eigen tempo

In je programma's op eigen tempo kun je media toevoegen aan elk onderdeel en aan de stappen van elk onderdeel. Gebruik de werkbalk onderaan het Beschrijving- of Inhoud-gedeelte om uit verschillende soorten media te kiezen.

Om media toe te voegen aan een onderdeel of stap in een programma op eigen tempo:

1. Ga naar Online programma's op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het relevante programma op eigen tempo.
  3. Scrol naar het Inhoud-gedeelte.
  4. Wijs het relevante onderdeel of de relevante stap aan en klik op Bewerken.
    Let op: Je kunt ook naast Inhoud op + Toevoegen klikken om een stap of onderdeel toe te voegen.
  5. Scrol naar het Beschrijving- of het Inhoud -gedeelte.
  6. Klik onderaan op het relevante pictogram om media toe te voegen. Ga vervolgens verder met het instellen van het media-optietype dat je hebt geselecteerd. De opties variëren afhankelijk van het mediatype dat je toevoegt.
    Tip: Wijs de pictogrammen aan om de typen media die je kunt toevoegen te bekijken.
Een screenshot van de werkbalk waar je media toevoegt aan een onderdeel.