Online programma's: Een groep aan je programma koppelen in de Wix Owner-app

Leestijd 2 minuten
Koppel een groep aan je programma via de Wix Owner-app. Dit geeft deelnemers een plek om hun voortgang te bespreken en updates te delen om elkaar te motiveren om het programma te voltooien. Je kunt een bestaande groep koppelen of rechtstreeks vanuit de app een nieuwe groep maken.

Om een groep aan je programma te koppelen in de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Online programma's.
  4. Tik naast het betreffende programma op het Meer acties-pictogram.
  5. Tik op Bewerken.
  6. Scrol omlaag naar Groep en tik op Een groep koppelen.
  7. Kies wat je wilt doen:
    • Een bestaande groep aan het programma koppelen: Selecteer een groep uit de lijst en tik op Gereed.
      Let op: Zodra een groep aan het programma is gekoppeld, wordt iedereen die aan je programma deelneemt automatisch lid van de groep.
    • Een nieuwe groep voor het programma aanmaken:
      1. Tik op Groep maken.
      2. Voer de groepsgegevens in, waaronder de naam, omslagfoto en privacy-instelling. Lees meer over het maken van een groep met de Wix Owner-app.
      3. Tik op Gereed.
  8. (Optioneel) Schakel de Vooruitgang delen-schakelaar in om deelnemers toe te staan hun voortgang met de groep te delen wanneer ze stappen voltooien.
  9. Tik op Opslaan.
Een screenshot van het Programma-instellingen-paneel met een gekoppelde groep.
Wil je de groep verwijderen?
Als de groep niet langer relevant is voor je programma (het programma is bijvoorbeeld beëindigd of je wilt een andere toevoegen), kun je de groep uit je programma verwijderen. Tik onder de groep op Verwijderen.