Online programma's-aanvraag: De thumbnail van een video toevoegen of bewerken

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Met Online programma's kun je een onderdeel of stap in je programma verbeteren door een video toe te voegen vanaf je computer of vanuit de Media Manager.
Momenteel is het niet mogelijk om de thumbnail van een video toe te voegen of te bewerken om je deelnemers een voorbeeld te geven van wat je hebt geüpload.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.

Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.