Onbekende afschrijvingen van Wix controleren op basis van factuurnummer

Leestijd 2 minuten
Afschrijvingen van Wix verschijnen op met een factuurnummer op je bank- of creditcard-afschrift. Je kunt meer informatie over de kosten vinden door gebruik te maken van onze tool voor het opsporen van afschrijvingen, zelfs als je niet bent ingelogd op je Wix-account. Je kunt ook zoeken op het factuurnummer in de betaalgeschiedenis van je Wix-account als je bent ingelogd.
Klik om een onbekende afschrijving te zoeken
Afschrijving opzoeken
Het duurt slechts een minuut

In dit artikel lees je hoe je:

Afschrijvingszoeker: Een onbekende afschrijving controleren zonder in te loggen op je account

Controleer eventuele onbekende afschrijvingen, zelfs als je geen toegang hebt tot je Wix-inloggegevens en/of niet bent ingelogd. Om deze tool te gebruiken, heb je je factuurnummer, de laatste vier cijfers van de kaart waarmee de factuur is betaald, en de vervaldatum van de kaart nodig.

Om een onbekende afschrijving te controleren zonder in te loggen op je account:

1. Zoek het factuurnummer op je creditcard- of bankafschrift.
  2. Ga naar de afschrijvingszoeker-tool.
  3. Voer het factuurnummer, de laatste vier cijfers en de vervaldatum in van de kaart die is gebruikt om de factuur te betalen.
Landingspagina afschrijvingszoeker
  1. Klik op Zoeken
Let op:
Deze methode is alleen beschikbaar als je voor de Wix-dienst hebt betaald via kaartbetaling. De tool voor het opsporen van afschrijvingen is nog niet op alle locaties beschikbaar.

Een onbekende afschrijving controleren vanuit je Wix-account

Je kunt in je Wix-account meer informatie vinden over een afschrijving die is verschenen op je bankafschrift. Je hebt het factuurnummer nodig om de afschrijving te controleren. Dit nummer vindt je op het bankafschrift.

Om een onbekende afschrijving te controleren vanuit je Wix-account:

1. Zoek het factuurnummer op je creditcard- of bankafschrift.
  2. Ga naar je Betaalgeschiedenis in je Wix-account.
  3. Voer het factuurnummer in de zoekbalk in.
  4. Wijs de relevante dienst aan en klik rechts op het Meer weergeven-pictogram.
  5. Klik op Over dit bedrag.
Je kunt alle gegevens van de afschrijving bekijken, zoals het type abonnement/dienst, het soort betaling (bijv. 'verlenging'), bedrag, datum, betaalwijze, abonnementsperiode en factuurnummer.