Niet kunnen inloggen op je Wix-account: Apple-login

Leestijd 2 minuten
Bij het eerste gebruik van Apple-login om toegang te krijgen tot je Wix-account, geeft Apple ID je de optie om:
  • Je bestaande Apple-e-mailadres te gebruiken om je identiteit op te geven
  • Een door Apple gegenereerd e-mailadres te gebruiken om je identiteit op te geven. Lees meer
Het herstelproces van je account hangt af van welke van deze opties je hebt gebruikt.
Gebruik de optie die je Apple-inlogprobleem het beste beschrijft om je Apple-inloggegevens herstellen:

Wachtwoord kwijt

Als je je Apple-e-mailadres hebt gebruikt toen je je registreerde en geen toegang meer hebt tot je wachtwoord of apparaat, klik dan op de Wachtwoord vergeten?-link in het inlogvenster van Wix. Je ontvangt een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Toegang tot door Apple gegenereerd e-mailadres verloren

Als je een door Apple gegenereerd e-mailadres hebt gebruikt en de toegang tot de gegevens bent kwijtgeraakt, moet je je Apple ID beheren om de toegang te herstellen.
Zodra je weer toegang hebt tot je door Apple gegenereerde e-mailadres, kun je inloggen op je Wix-account.
Let op:
Voor accounts die zijn aangemaakt met een door Apple gegenereerd e-mailadres worden automatische e-mails van Wix doorgestuurd naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan hun Apple ID-account.

Toegang tot bestaande Apple ID verloren

Als je geen toegang hebt tot het e-mailaccount dat aan je Wix-account is gekoppeld en je je bestaande Apple ID hebt gebruikt, vul dan ons eigendomsverificatieformulier in.
Zorg ervoor dat je het volledige formulier invult (zelfs als je niet helemaal zeker bent van de antwoorden) en een gedetailleerde uitleg toevoegt, zodat we de website of het domein goed kunnen verifiëren. Vergeet niet om ons een geldig e-mailadres voor contact te geven, zodat we je kunnen antwoorden.
Ons team zal je verzoek analyseren en beoordelen. We nemen contact met je op als er meer informatie nodig is voor het verificatieproces.