Meta Pixel gebruiken met je Wix Stores

Leestijd 1 minuten
Wix stuurt automatisch gebeurtenissen naar Facebook over de Wix Stores-producten op je website.

Om Facebook te gebruiken met Wix Stores:

1. Stel je Facebook-adverteerdersaccount in.
  2. Koppel je Meta-pixel aan je website. Lees meer
3. Plak de URL van je bedankpagina in je Facebook Advertentiebeheer door de instructies te volgen in het Aangepaste conversies-gedeelte van dit Meta-artikel

De gebeurtenissen die je in je Facebook-account ziet, zijn:
  • Inhoud weergeven: Wanneer een bezoeker een productpagina bekijkt.
  • Betaalproces starten: Wanneer een bezoeker op de 'Nu kopen'-knop klikt.
  • Toevoegingen van betalingsgegevens: Wanneer een bezoeker betalingsgegevens heeft toegevoegd.
  • Aankoop: Wanneer een bezoeker een product koopt en naar de bedankpagina wordt geleid.

Om de gebeurtenisgegevens in Facebook te zien:

1. Log in op je Facebook-account.
  2. Klik linksboven op Advertentiebeheer.
  3. Klik op Gebeurtenisbeheer.
Lees over het maken van aangepaste doelgroepen en aangepaste conversies op Facebook.