Media toevoegen aan een antwoord in de Wix FAQ-app

Leestijd 2 minuten
Voeg wat extra creativiteit toe aan je FAQ's met behulp van de uitgebreide inhoud-opties die beschikbaar zijn in de werkbalk.
Je kunt ervoor kiezen om een afbeelding, video, GIF of emoji toe te voegen aan je vraag en links naar je producten, boekingen en evenementen te plaatsen.
Een screenshot van de werkbalk met de media-opties die beschikbaar zijn in de FAQ-app.

Om media toe te voegen:

1. Klik op de FAQ-app in je Editor.
  2. Klik op Vragen beheren.
  3. Wijs de vraag aan waaraan je media wilt toevoegen.
  4. Klik op het Bewerken-pictogram.
Een screenshot van het Bewerken-pictogram dat je bestaande FAQ opent.
  1. Kies de relevante media uit de werkbalk en voeg deze toe aan je antwoord.
Een screenshot van de werkbalk in de FAQ-app.
Tip:
Je kunt ook media toevoegen wanneer je een nieuwe vraag toevoegt.