Websitegeschiedenis bekijken en beheren

Leestijd 4 minuten
Je websitegeschiedenis is een overzicht van elke keer dat jij (of iemand anders die aan je website werkt) hebt opgeslagen of gepubliceerd in je Editor. Je kunt je websitegeschiedenis openen om te controleren wanneer een wijziging is aangebracht, wie de wijziging heeft uitgevoerd, of om een eerdere versie te herstellen.
Klik om naar je websitegeschiedenis te gaan.
In dit artikel lees je hoe je:

Websitegeschiedenis bekijken

Je hebt toegang tot je websitegeschiedenis vanuit je Editor of het dashboard van je website.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
Dashboard
  1. Klik bovenaan de Editor op Website.
  2. Klik op Websitegeschiedenis.
Een screenshot die laat zien hoe je toegang krijgt tot de websitegeschiedenis vanuit de Wix Editor.
  1. Klik op Naar sitegeschiedenis
Eenmaal daar kun je door de recente revisies van je website bladeren, zien wie de wijzigingen heeft aangebracht en wanneer deze zijn aangebracht. Klik naast de versie die je wilt bekijken op het Pijl-pictogram.
Screenshot van websitegeschiedenis. De cursor staat boven een opgeslagen versie, met een Pijl-pictogram om op te klikken om de opgeslagen versie te zien.

Een oudere versie van je website herstellen

Zet je website terug door een eerder opgeslagen of gepubliceerde versie te herstellen. Houd er rekening mee dat als je een versie herstelt, alle wijzigingen die na die specifieke versie zijn aangebracht, worden gewist.
Belangrijk:
Wanneer je je website terugzet, worden sommige elementen niet beïnvloed

Om een versie van je website te herstellen:

1. Ga naar je websitegeschiedenis.
  2. Klik naast de betreffende versie op het Pijl-pictogram.
  3. Bekijk de versie om er zeker van te zijn dat je deze wilt herstellen.
  4. Klik op Herstellen.
Screenshot van websitegeschiedenis. De cursor staat op een opgeslagen versie, met de cursor op de knop om te herstellen.
Tips:
  • Om je websitegescheidenis te filteren, klik je op het Weergeven-dropdownmenu. Je kunt filteren op opgeslagen en gepubliceerde versies en versies met een ster.
  • Als je in de toekomst een specifieke versie weer wilt vinden, klik je op het Hernoemen-pictogramen geef je deze een naam die je zult herinneren.

Websitewijzigingen door medewerkers bekijken

Je kunt je websitegeschiedenis gebruiken om te zien welke medewerkers wijzigingen aan je website hebben aangebracht. Wanneer een versie wordt opgeslagen, krijgt deze een datum- en tijdstempel, en het e-mailadres van de persoon die de update heeft uitgevoerd.

Om wijzigingen die door medewerkers zijn gemaakt te bekijken:

1. Ga naar je websitegeschiedenis.
  2. Bekijk het e-mailadres van de medewerker op de relevante versie.
Screenshot van websitegeschiedenis. In een versie wordt het e-mailadres van de medewerker gemarkeerd.