Maandelijks in plaats van jaarlijks app-abonnement bij inwisselen gratis premium apps

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
Deze optie is nog niet beschikbaar voor alle gebruikers.
De gratis premium apps die bij bepaalde Premiumpakketten worden geleverd, geven je een volledig jaar gratis, ongeacht wat je op de aankooppagina ziet.
De Visitor Analytics-, 123 Form Builder- en Events Calendar-apps worden maandelijks of jaarlijks verlengd, afhankelijk van welk abonnement je kiest (in beide gevallen zijn de totale kosten $0,00 voor het jaar).
De Site Booster-app wordt maandelijks verlengd, daarom zie je mogelijk het maandelijkse bedrag in plaats van het jaarlijkse.