Live websitefout: Error 500 (interne serverfout)

Leestijd 1 minuten
Een 500 Internal Server Error is een algemene HTTP-statuscode die betekent dat er iets mis is gegaan met de server, maar de server kan niet specifieker zijn over wat er mis is.

Als je een 500 Internal Server Error krijgt wanneer je je live website probeert te bekijken:

Laad de pagina opnieuw met een van de volgende methoden:
  • Druk op F5 op je toetsenbord (Cmd + R op een Mac).
  • Klik op de refresh/reload-knop bovenaan je browser.
  • Voer de URL opnieuw in je adresbalk in en druk op Enter.
Krijg je de foutmelding nog steeds na het vernieuwen?
Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw. Dit probleem is meestal tijdelijk en binnen enkele minuten opgelost.