Live websitefout: Error 401 (Unauthorized)

Leestijd 1 minuten
Als je een Error 401 (Unauthorized)-melding ontvangt, betekent dit dat je toegang probeert te krijgen tot een pagina waarvoor je eerst moet inloggen met een geldig gebruikers-ID en wachtwoord om deze te kunnen bekijken.

Om een 401-foutmelding op te lossen:

1. Controleer of de URL die je probeert te openen correct is, voer deze vervolgens opnieuw in je adresbalk in en druk op Enter .
  2. Als je een andere pagina dan de homepage probeert te openen, ga je naar de homepage-URL (bijvoorbeeld www.mijnprofessionelewebsite.com), zoek je vervolgens naar een inloglink, klik je erop en voer je je inloggegevens in.
  3. Als je onjuiste inloggegevens gebruikt, volg je de stappen op de website om je wachtwoord opnieuw in te stellen of neem je contact op met de website-eigenaar om toegang te vragen.
  4. Gebruik een andere ondersteunde browser. Als de fout zich slechts in één browser voordoet, wis dan de cache van je browser