Live Site Geeft Tijdelijke Gaps Weer Tijdens het Scrollen Door de Pagina in Safari macOS and iOS (Inclusief Workaround) - NL

Bekend probleem|Veroorzaakt door een externe app of service.
We zijn op de hoogte van een probleem dat de scrollen prestaties van een site beïnvloedt wanneer er slideshow repeaters op de pagina aanwezig zijn en hun hoogte is ingesteld op automatisch. Dit kan ervoor zorgen dat lege ruimtes zichtbaar zijn, terwijl u naar beneden scrolt op de pagina totdat de inhoud volledig is geladen. Dit wordt veroorzaakt door een probleem in Safari op macOS en in meerdere browsers op iOS.
In de tussentijd,
Het probleem wordt veroorzaakt wanneer de pagina repeaters voor slideshows bevat waarvan de hoogte is ingesteld op automatisch (dit geldt ook als de pagina is uitgerekt). Om het probleem te voorkomen, kunt u de volgende workaround gebruiken:

1) Zoek een slideshow repeater in de editor.
2) Selecteer het component en open de inspectie tool.
3) Klik onder de sectie Grootte op het pictogram voor meer acties (...) en schakel Geavanceerde afmetingen in.
4) Voeg een willekeurige hoogtewaarde toe aan de component met behulp van pixels.
5) Herhaal stap 1-4 voor elke andere slideshow repeater op de pagina.
6) Publiceer en bezoek de live site om te bevestigen dat het probleem niet langer aanwezig is.
Opmerking:
Als de slideshow repeater zowel aan de boven- als onderkant is uitgerekt of vastgezet, is het niet mogelijk om de hoogte aan te passen. Je zult hem moeten uitrekken (de breedte kan dan worden aangepast naar 100% breedte) of de docking van een van de zijkanten moeten verwijderen.