Kan Cookie Alert-app niet vinden en verwijderen in de Editor

Leestijd 1 minuten
Volg dit artikel als je problemen ondervindt bij het vinden en verwijderen van de oude Cookie Alert-app van je website.
Als je een banner op het dashboard van je website ziet en bij het openen van de Editor de app niet kunt vinden, controleer dan het volgende:
  • Controleer de pagina-indeling, want de Cookie Alert-app is alleen zichtbaar als de pagina-indeling normaal is.
  • Schakel linialen in de Editor in en gebruik Ctrl+M om door de elementen op de pagina te gaan.
  • Als je een element tegenkomt met "-" in de elementpositie (X, Y), kun je de "-" verwijderen en kijken welk element dat is.
Let op:
  • Soms komt de Cookie Alert-app buiten zichtbare rasterlijnen terecht en is deze moeilijk te vinden. Je kunt de elementen ook controleren in de "lagen".
  • Wanneer je de app verwijdert, duurt het maximaal 24 uur voordat de banner in de app is verdwenen.