(Internal) Wix Editor: Adding an Item to Your Menu

Leestijd 3 minuten
*This article is for internal use only*
Link to this article if a user contacts us about adding items to a resuable menu set, or a custom menu set, and copy and paste the information below as needed.

Voeg items toe aan je menu toe om belangrijke inhoud en informatie weer te geven en ernaar te verwijzen, zoals pagina's, ankers en links.

Lees hoe je:

Een pagina toevoegen aan je menu

Geef je pagina's weer als een item op je menu.
Wanneer je pagina's aan je menu toevoegt, worden deze weergegeven met de naam van de pagina.
Screenshot met een cursor die een pagina selecteert om toe te voegen vanuit het paneel.

Voeg links aan je menu toe om bezoekers naar verschillende bestemmingen te leiden, zoals lightboxen, bestanden of externe URL's.
Links die je aan je menu hebt toegevoegd zien eruit als normale menu-items en je kunt ze zelf een naam geven.
Screenshot van een cursor die op 'Klaar' klikt na het invoeren van linkdetails in het paneel.

Een anker aan je menu toevoegen

Ankers zijn een goede manier om delen van je website die belangrijke informatie bevatten te markeren.
Door een anker aan je menu toe te voegen, kunnen bezoekers deze informatie snel en gemakkelijk bereiken, zonder te hoeven scrollen.
Screenshot met een cursor die een anker selecteert om toe te voegen vanuit het paneel.

Een submenutitel aan je menu toevoegen

Submenu's zijn een goede manier om gerelateerde pagina's en items onder één titel in het menu van je website weer te geven. Bezoekers kunnen gewoon met de muis over het submenu bewegen om items te zien die je aan het submenu hebt toegevoegd en vervolgens op de betreffende pagina klikken.
Voeg een submenutitel toe om te beginnen met het maken van een submenu en houdt de informatie op je website net en compact.
Screenshot met een cursor die selecteert om een submenutitel toe te voegen vanuit het paneel.