Instellingen voor social media-video's

Leestijd 1 minuten
  • Voer het webadres van de video in of klik op Video's zoeken zoeken om je video te zoeken en te selecteren.
  • Klik op de Automatisch afspelen bij laden-schakelaar om automatisch afspelen in of uit te schakelen:
    • Ingeschakeld: Video's worden automatisch afgespeeld wanneer de pagina wordt geladen.
    • Uitgeschakeld: De video moet handmatig worden afgespeeld door je websitebezoeker.
      Let op: Video's worden mogelijk niet automatisch afgespeeld op iPhones, Androids en tablets. Klik hier voor meer informatie.
  • Klik op de Herhaalt zich-schakelaar om het herhaald afspelen van video's in of uit te schakelen.
    • Ingeschakeld: De video wordt herhaald afgespeeld.
    • Uitgeschakeld: De video wordt één keer afgespeeld.
  • Selecteer een optie onder Wanneer wordt de bedieningsbalk weergegeven?:
    • Bij aanwijzen: De besturingselementen worden weergegeven wanneer je websitebezoeker de video aanwijst.
    • Nooit: De bedieningselementen zijn altijd verborgen. De websitebezoeker kan de video niet beheren.
Let op:
  • Niet alle social media-spelers geven alle bovenstaande instellingen weer.
  • Automatisch afspelen werkt mogelijk niet in sommige situaties, afhankelijk van het apparaat, de browserinstellingen en gebruikersvoorkeuren, die niet worden beheerd door Wix.