Het Wix Payments-vereffeningsrapport bekijken

Leestijd 1 minuten
Je vereffeningsrapport bevat elke betaling die je ooit via Wix Payments hebt ontvangen. Vind gedetailleerde informatie over elke transactie zoals de huidige status, bijbehorende uitbetaling en de exacte kosten die door Wix Payments in rekening gebracht zijn.

Om je vereffeningsrapport te bekijken:

1. Ga naar Facturering en betalingen op het dashboard van je website.
  2. Scrol omlaag en klik links op Vereffeningsrapport.
vereffeningsrapport in navigatiemenu,
  1. (Optioneel) Klik op het Meer weergeven-pictogramen vervolgens op Uitgebeide tabel downloaden om een CSV-bestand van je vereffeningsrapport te downloaden.
Tip:
Je hebt nog steeds toegang tot je Wix Payments-dashboard, zelfs als je Wix Payments-account hebt losgekoppeld.